بلاگ 1401

  • ۰
  • ۰

آموزش نصب درب سکشنال

آموزش نصب درب سکشنال

۲۰
بهمن

درب سکشنال یک پدیده ای جدید و نوین برای ساختمان های هوشمند و مدرن امروزی بوده و نیز کاربرد فراوانی دارد. همچنین درب سکشنال به دلیل مکانیزم خاص و مزایایی که دارا می باشد، در ایران مورد توجه افراد بسیاری قرار گرفته است. اگر قصد خرید این درب را دارید توصیه می شود حتماً مطالب مربوط به آموزش نصب درب سکشنال را بررسی کنید. ولی توجه داشته باشید که این کار باید توسط افراد متخصص انجام شود.

نصب درب سکشنال

درب سکشنال مناسب برای فضاهای بزرگ و کوچک می باشد. از این درب های پنل جهت ورودی اکثر مراکز صنعتی و پارکینگ ساختمان ها استفاده می شود. در واقع درب سکشنال با استفاده از حداقل محیط، شرایط مطلوبی را جهت رفت و آمد افراد فراهم می کند‌. درب زیر سقفی که معروف به درب سکشنال می باشد به صورت اتوماتیک و فقط با استفاده از یک کنترل کوچک باز و بسته می شوند‌.

آموزش نصب درب سکشنال
درب سکشنال

نصب و استفاده از درب سکشنال پارکینگی زیر سقفی باعث کاربری بهینه از محیط داخلی می شود، زیرا که در این سیستم کلیه پنل های درب در زمان فعالیت و بازشدن به طور اتوماتیک در زیر سقف پارکینگ و یا محوطه ورودی درب قرار می گیرند؛ که این مکانیزم سبب می شود تا کم ترین فضا هم در راستای طول و هم در راستای عرض اشغال شود.

به کار گیری فنرهای بالانس در درب سکشنال زیر سقفی، علاوه بر کاهش فشار وارد شده بر موتور سیستم، تردد نامحدود را برای این سیستم به وجود می آورد. همچنین به دلیل به کار گیری چرخ های ضد سایش و ریل های نگهدارنده، استهلاک درب اتوماتیک سکشنال نسبت به سایر درب های اتوماتیک بسیار کم تر خواهد بود. به همین خاطر برای مکان هایی که به درب اتوماتیک با تردد بالا نیاز دارند، توصیه می شود که درب سکشنال زیر سقفی با استهلاک کم و سرویس های دوره ای بلند مدت، یکی از گزینه های انتخاب آن ها باشد.

یکی دیگر از مزیت های درب سکشنال زیر سقفی، برخورداری از امنیت بسیار بالا می باشد. زیرا که بیشتر در ساخت و اجرای درب، از پنل های فولادی که پوشش آن ها عایق فوم پلی اورتان می باشد، استفاده می شود. این ترکیب سبب می شود که درب ورودی ساختمان به یک درب ضد حریق، ضد ضربه و ضد برش با امنیت بالا تبدیل شود. جالب است بدانید که درب اتوماتیک زیر سقفی در محیط هایی که کاهش تبادل حرارت فضای داخل و خارج لازم است، به دلیل ساختار خاص پنل های آن، می تواند به عنوان یک عایق حرارتی عالی و بسیار مفید عمل کند. 

پنل های به کار برده شده در طراحی درب سکشنال زیر سقفی در انواع کتیبه دار، شیار دار، قابدار و … می باشند. البته بعضی اوقات کرکره برقی نیز از این مکانیزم جهت باز و بسته شدن استفاده می کند که به عنوان کرکره زیر سقفی در بازار عرضه می شود.

مراحل نصب درب اتوماتیک سکشنال زیر سقفی

نحوه فعالیت درب های سکشنال زیر سقفی به این شکل است که به وسیله ریل های جانبی از حالت عمودی در هنگام بسته بودن، به وضعیت افقی و موازی با سقف و یا زاویه دار در زمان باز بودن، تغییر وضعیت می دهند، پس در نتیجه برای عملکرد و جابجایی صحیح در هنگام باز و بسته شدن درب، لازم است نصب هر کدام از بخش ها با دقت کافی و توسط کارشناسان مجرب صورت پذیرد.

در اولین مرحله از نصب درب سکشنال زیر سقفی نیاز است بعد از آماده سازی محل نصب، مونتاژ ریل های درب در اولویت قرار بگیرد.

آموزش نصب درب سکشنال
نصب ریل های درب سکشنال زیر سقفی

در مرحله بعدی موتور درب در انتهای ریل نصب می شود. انتخاب نوع و مدل موتور درب سکشنال زیر سقفی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد، که مطابق با میزان تردد و ابعاد درب و در دو نوع زنجیری و تسمه ای برگزیده می شود. موتور درب سکشنال زیر سقفی در نزدیک سقف تعبیه و نصب می شود و سیم کشی برق آن باید مستقیما از فیوز انجام شود تا مانع از بروز شوک الکتریکی به موتور شود. بعد از نصب موتور، از یک براکت که به دیوار وصل است، جهت متصل کردن پایه یا شاسی به موتور استفاده می شود.

در مرحله بعدی اصطلاحا پنل ها بر روی هم سوار می شوند. لازم به ذکر است از مسدود کننده ها و یا نبشی جهت جلوگیری از حرکت بیش از اندازه پنل ها به سمت موتور و آسیب وارد کردن به آن در هنگام نصب، استفاده می شود.

حالا جهت اتصال موتور به درب، از یک براکت که وظیفه آن انتقال نیروی موتور به درب است، استفاده می شود. این مدل براکت در مقایسه با سایر براکت ها از انعطاف بالاتری برخوردار است.

در قدم بعدی باید طناب خلاص کننده درب سکشنال زیر سقفی نصب شود. در هنگام قطعی برق در سیستم درب اتوماتیک زیر سقفی یک طناب کوچک در کنار موتور نصب می شود تا با پایین کشیدن آن، سیستم به وضعیت خلاص یا دستی تبدیل شود. به صورتی که با خلاص کردن سیستم، کل وزن درب به وسیله فنرهای نصب شده در بالای درب، بالانس شده و با کوچک ترین نیرویی می توان درب را باز و بسته کرد.

درب سکشنال زیر سقفی از وجود سنسور حرکتی و چشم مادون قرمز به منظور کنترل و کاهش سرعت در برخورد با موانع بهره مند می باشد. پس در این مرحله باید چشمی های سیستم و چراغ هشدار عملکرد درب اتوماتیک زیر سقفی نصب شوند.

نهایتا نیز کنترلر دستی و مدار ریموت درب زیر سقفی نصب می شوند. دقت داشته داشته باشید در انتخاب محل نصب کنترلر دستی لازم است توجه شود که این قسمت دور از دسترس کودکان باشد.

در آخر

ما سعی کردیم در این مقاله درباره آموزش نصب درب سکشنال صحبت کنیم. اگر قصد خرید و یا اطلاع از جزئیات مربوط به نصب درب سکشنال را دارید می‌ توانید با کارشناسان راگادر در ارتباط باشید.

  • ۰۱/۰۴/۱۵
  • blogagency blogagency2022

اموزش نصب درب سکشنال

درب سکشنال

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی